La Marina de València

Eventos11/04/2019

Marina València Week, gastronomia i la major concentració d'embarcacions del golf de València

De l'11 al 14 d'abril en La Marina de València, viuràs quatre dies de passió per la nàutica amb concentració d'embarcacions, gastronomia i activitats nàutiques per a tots els públics


Marina València Week pretén reunir a tota mena d'embarcacions, des de vela lleugera a grans eslores, tripulades per afeccionats o professionals, que tinguen en comú la passió pel mar. Durant quatre dies podran gaudir d'un esdeveniment únic que combinarà l'afició marinera amb una completa proposta d'activitats nàutiques com a baptismes de navegació, travessies de paddle surf, caiac o moto d'aigua, tallers didàctics i menús especials en tots els restaurants de la dàrsena valenciana. Quatre dies plens d'activitats en els quals es bandejarà el mite que València no mira al mar.

Aquesta concentració costanera, la primera que es realitza en La Marina de València, és apta per a tots els públics i un pla perfecte per als quals busquen gaudir del mar sols o en família, podent participar activament assistint a l'esdeveniment i les seues activitats paral·leles en terra, o vivint l'experiència a bord d'una de les embarcacions, com un tripulant més.

Espai gratuit en La Marina per a participants
La Marina de València ofereix als participants de la concentració un espai gratuït per a abarloar-se durant els dies de l'esdeveniment, així com un 50% de descompte en la quota d'inscripció per als amarristes de la dàrsena. A més amb la inscripció s'oferiran descomptes especials per a totes les activitats i menús dels restaurants, així com un menjar final que se celebrarà el diumenge després de la concentració.

Concurs de fotografia

Després de la recepció d'embarcacions i lliurament de dorsals, el divendres 12 d'abril començarà el concurs de fotografia, en el qual els participants disposaran de 72 hores per a immortalitzar l'esdeveniment i fer-se amb un dels guardons, a més de tindre l'oportunitat d'admirar les seues creacions en la web de l'esdeveniment.

El diumenge, gran concentració
El diumenge 14 d'abril, a les 11.00 hores serà el moment de la gran concentració d'embarcacions enfront de la platja de la Malva-rosa. Sens dubte una ocasió única per a obtindre una imatge inoblidable de la costa de València.

Marina València Week està organitzat pel Consorci València 2007 i l'Associació d'Empresaris de la Marina de València.

Les inscripcions ja estan obertes en la web www.marinavalenciaweek.com i tindran un descompte fins al 15 de març